Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat voor maatwerk kasten en keukens bieden jullie aan?

Wij leveren op maat gemaakte kasten en keukens die volledig afgestemd zijn op uw wensen en interieur. Onze ontwerpen variëren van klassiek tot modern, met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen.

Bieden jullie gratis advies aan?

Ja, wij bieden gratis advies aan om u te helpen bij het ontwerpen van de ideale kast of keuken. We luisteren naar uw wensen en geven professioneel advies om het perfecte meubelstuk te realiseren.

Hoe werkt de thuis opmeting?

We komen bij u thuis om de ruimte nauwkeurig op te meten. Dit zorgt ervoor dat uw maatwerk kast of keuken perfect past en voldoet aan al uw eisen.

Hoe lang duurt het om een maatwerk kast of keuken te maken?

De tijd die nodig is om een maatwerk kast of keuken te maken, varieert afhankelijk van het ontwerp en de complexiteit. Gemiddeld duurt het proces van ontwerp tot installatie enkele weken.

Bieden jullie bezorgservice aan?

Ja, wij zorgen ervoor dat uw op maat gemaakte kast of keuken netjes bij u thuis wordt afgeleverd en gemonteerd.

Wat voor stijlen kunnen jullie maken?

Wij werken in diverse stijlen zoals barok, modern en meer. Elk ontwerp wordt met zorg en vakmanschap gerealiseerd om perfect bij uw interieur te passen.

Bieden jullie ook buitentimmerwerk aan?

Ja, naast kasten en keukens maken we ook op maat gemaakte tuinhuizen en veranda’s. Onze buitentimmerwerken combineren functionaliteit met esthetiek.

Wat is de garantie op jullie producten?

Wij bieden een uitgebreide garantie op al onze producten, zodat u met vertrouwen kunt genieten van uw nieuwe kast of keuken.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt een offerte aanvragen via onze website of door direct contact met ons op te nemen. We bespreken graag uw wensen en maken een op maat gemaakte offerte voor u.

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina en we helpen u graag verder.